Sara Telte er også en af de ledende på markedet, når det gælder udlejning af borde stole, bestik, gasvarmer, porcelæn m.m.


Udover vores telte og udstyr, giver Sara Telte dig også en uforglemmelig oplevelse når det kommer til udlejning af div. service til dit arrangement, og selvfølgelig har vi nogle af markedets bedste priser.

Lad os være med til at guide dig igennem dit behov og ønske til en fuldkommen fest. Vi stiller mere end 2000 telte op om året, og vi dækker ethvert behov og antal af service, hvilket fortæller lidt om vores størrelse som virksomhed inden for branchen.

Find inspiration på vores hjemmeside til gulve, borde, stole m.m. Sara telte ønsker at være din totale leverandør, som også er meget nemmere for dig i sidste ende.

Ring til os – så hjælper vi gerne med at udarbejde et forslag.

Vores løsninger er hurtige at sætte op og kræver en minimal forberedelse i forhold til traditionelle træ, metal og murstens løsninger.

Vi tilbyder et design der kan rumme isolering, elektriske installationer og beskyttelses løsninger. Se et udpluk af vores udlejnings tilbehør.

Info om udlejning

Hos Sara Telte tilbyde vi også udlejning af borde, stole, lamper, varmekilde, service osv.

For mere info bedes du udfylde kontakt formularen her på siden – eller ring venligst på tlf. +45 46 32 37 54

Venligst opdater linket, hvis billederne ikke vises. Tak !