Teltudlejning Bornholm


OBS! Til små fester, såsom konfirmationer, fødselsdage, bryllupper og lign. står kunden selv for, at afhente/aflevere fra/til vores lager i Roskilde, samt opsætning og nedtagning.

Skal du holde et udendørs arrangement på Bornholm?  Det kan være et event, en festival, et stort arrangement eller noget helt andet, så er Sara Telte klar til at hjælpe dig både med telte og diverse tilbehør, som kan skabe rammerne for en god fest eller arrangement.

Du skal ikke være bekymret for kvaliteten af vores telte, fordi alle vores telte er godkendt og certificeret siden 2015.

Det kan virke som en større opgave at finde netop den løsning inden for teltudlejning på Bornholm, som indfrier dine specifikke behov og krav til din fest eller arrangement, derfor er Sara Telte klar til at hjælpe dig fra start til slut med dit arrangement.

Først og fremmest skal der være plads til alle gæster og gerne lidt ekstra, så man ikke sidder for tæt. Derfor skal du sikre dig, at dit telt er stort nok til, at alle dine gæster kan være der. Sara Telte skal nok hjælpe dig med at finde den rigtige telt størrelse til dit event eller fest.

Hvad kan vi tilbyde?

Udvalget af telte er meget bredt hos os. Hos Sara Telte tilbyder vi telt str. som starter fra 3m i bredde og helt op til 20m i bredde. Alle disse telte kan fås med en længde uden begrænsning. Som tommelfinger regel plejer man at sige, at der skal være 1m² til hver siddende gæst. Dette tal kan variere alt efter, hvordan du ønsker at indrette dit telt. Dermed alt det tilbehør der skal være inde i teltet ud over gæster. Et udpluk af vores tilbehør er følgende: scene i forskellige højder, aflange bord, rundborde, stole, belysning, bord/bænkesæt, varme m.m.

Når du skal leje et stort telt eller flere telte hos Sara Telte, så hjælper vi også med opstilling og nedtagning. Alt efter hvordan det aftales med den enkelte kunde.

Prisen på teltudlejning afhænger selvfølgelig af, hvor længe du skal bruge teltet. Dernæst er lejeperioden vigtig at få afklaret, især når arrangementet foregår på Bornholm.

Vores telte kan indrettes på flere forskellige måder, alt efter hvordan kunden ønsker det.

Hos Sara telte tilbyder vi også gulv som underlag til dit telt. Men det er helt op til kunden om teltet skal være med eller uden gulv. Det er altid dejligt at få lagt gulv under teltet, hvis teltet skal være eksklusivt.

Vores scene kan fås i forskellige ben højder. Den laveste ben højde er på 30cm og den højeste er på 95 cm. Som en sikkerhed stiller vi også gelænder rundt omkring scenen, samt en eller to trapper alt efter ønske.

Som nævnt før, tilbyder Sara Telte også belysning. Typisk bruger vi lyskæder. Alle vores lyskæder bliver leveret med LED-pærer.

Sara Telte er klar til at hjælpe med alle typer af arrangementer, undtagen de små fester, på baggrund af afstand, tid og ressourcer.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 46 32 37 54 ellers bedes du udfylde vores kontakt formular her på siden, så skal vi nok kontakte dig snarest muligt.

Teltudlejning Bornholm