Danmarks bedste Teltudlejning – Din tilfredshed er vores garanti


Teltudlejning-med-Saratelte.dk
Teltudlejning med Saratelte.dkHos Sara Telte bestræber vi os altid på at forbedre din oplevelse, når det kommer til teltudlejning. Vores virksomhed er i stand til at udføre alle former for teltarbejde i hele Danmark. Vi tilbyder 24 timers service, fordi vi værdsætter kundernes tryghed, som er vores garanti. For at Sara Telte kan opfylde dit særlige ønske, tilbyder vi telte som fås fra 3 meter i bredden og helt op til 20m. Dybden på disse telte kan bygges uden begrænsninger.

Mange års erfaring med teltudlejning

Vores erfaring og ekspertise igennem årene baner vej for at tilbyde dig differentierede valgmuligheder på teltudlejning. Vi er teltleverandører for Roskilde festival, som er Danmarks største udendørs Festival. Vores navn er også et vigtigt brand iblandt familien Danmark, når der har været behov for party telte, konfirmationstelte, bryllupstelte og diverse udlejningstelte.

Vi tilbyder også telte til erhvervsrelaterede projekter, såsom håndværker telte, entreprenør telte og byggetelte. Sortimentet af vores telte er meget bredt således, at vi har workshops-telte, udstillingstelte, eventstelte, både til store og små projekter med plads op til 12000 mennesker. Da vi tilbyder vores service hele året rundt, har vi telte til personalefester og telte til julefrokoster, så længe du har plads til opstilling af teltet.

Kort sagt tilbyder vi telte til alt mulige typer af arrangementer.

Hold den bedste fest med et telt fra Saratelte

I de varmere måneder er det oplagt at holde en fest i et telt. Hvad er det vigtigste ved teltudlejning?

Når sommeren står for døren, er det samtidig snart tid til en masse af de sjoveste fester. Det gælder både privat og i virksomhedsregi, at der holdes rigtig mange sommerfester. Det er ofte her, det er sjovest og man dermed får en fest man sent vil glemme. Sara telte har alle de rette telte som du skal bruge til din kommende fest. Vi sætter teltene op og piller ned igen, så du kun skal koncentrere dig om at være værten og nyde din fest. Hos os har vi lige præcis det telt du søger og i alle størrelser. Vi leverer telte fra 20- 5000 personer og kan skræddersy et tilbud.

Telte i mange farver og alle former

Hos Saratelte.dk, har vi lige præcis det telt du søger og alt andet som borde, stole, scene og andet dekoration. Vi har stor erfaring med teltudlejning gennem mere end 20 år i branchen.

Udover det store teltsortiment tilbyder vi også inventar. Vores inventar er følgende; borde, stole, bord/bænkesæt, varme, service og m.m.

Vi ønsker dig en god fornøjelse med vores hjemmeside, og hvis du har yderligere spørgsmål, kan du altid kontakte os her >

For mere info, bedes du vælge et af vores produkter som vist på venstre side af siden.

Lej dit party telte hos Sara Teltudlejning

Book dine inventar hos Sara Teltudlejning

Book dit eventtelte hos Sara Teltudlejning