Vores telte opdelt i områder.


For at gøre det nemmere for vores kunder, har vi opdelt vores produkter i nogle områder. På den måde er det mere overskueligt for en kunde at finde det, som de søger eller ønsker at vide mere om. Vores teltudlejnings produkter er opdelt i 3 hovedområder. Disse områder er: 1. ”Byggeri og Industri” 2. ”Markeder, koncerter og events” 3. ”Festtelte”.

”Byggeri og Industri”

Det første område, som omhandler byggeri og industri, er de teltudlejnings telte, som er mere robuste, og som skal bruges i en længere periode. Disse telte er håndværker telte, byggetelte og lagertelte. Lagertelte kan bruges i forbindelse med opbevaring af alle mulige ting såsom biler, træværk, dæk m.m.

Et byggetelt opstilles på taget

”Markeder, koncerter og events”

Det andet område er markeder, koncerter og events. Disse telte bliver typisk kaldt markedstelte, salgsboder, koncert telte, scene telte og event telte.

Vores markedstelte er typisk fra 3 meter til 6 meter i bredden. Vedrørende markedstelte bedes du kontakte os for pris og bestilling. Det kan du gøre ved at udfylde vores kontaktformular.

Til store og små arrangementer tilbyder vi koncerttelte og eventtelte. Disse telte kan være helt fra 3 meter til 20 meter i bredden alt efter arrangementets behov af telt størrelse. Vores 20 meter telte bruges typisk til store events, arrangementer og koncerter. Teltet har justerbar ben, som kan justeres fra 2,5 meter til 3 meter i ben højde. Kiphøjden på 20 meter telte kan være 7,25 til 7,75 meter i højden.

Scene telte med vinduer

”Festtelte”

Det sidste område er festtelte eller partytelte, alt efter hvilket ord man er vant til at bruge. De typiske party- eller festtelte er 6 meter i bredden hos de fleste private kunder, men der er tilfælde, hvor de private kunder vælger mindre telt størrelser på baggrund af pladsmangel. Vores festtelte kan være fra 3 meter til 15 meter i bredden. De større partytelte som kan være 9m, 10m, 12m og 15m i bredden er hovedsageligt til større fester, som typisk lejes af vores erhvervskunder og også private kunder, som har plads til det telt størrelse.

Lej fest i alle str. hos Sara Teltudlejning

Udfyld venligst vores kontaktformular her på siden, så skal vi nok kontakte jer for at finde den bedste teltløsning til jeres kommende fest eller arrangement eller valg venligst et af vores teltudlejnings produkter på venstre side af siden.