Om Sara Telte


Læs historien om Sara Telte.

Sara Turac, ejeren af Sara Telte havde ingen intention om at starte en teltudlejnings virksomhed, dog har han altid haft et ønske om at have et smedeværksted som en hobby. I 1993 blev han medejer af en restaurant med sin kompagnon. Restaurationsbranchen varede ikke særlig længe, fordi han søgte udfordringer og var den type person, som skulle have flere bolde i luften.

I 1994 begyndte han at importere tøj og sælge dem videre på kræmmermarkeder. I starten brugte han pavilloner på kræmmermarkeder for at kunne dække over det tøj, han havde til salg. Pavillonerne var ikke så effektive, fordi de ikke var særlig holdbare. For første gang i 1995 konstruerede Sara Turac et telt. Derefter var hans venner og bekendte meget interesserede og spurgte ham, om han også kunne bygge sådan et telt for dem.

Da efterspørgslen på hans telte var så høj, opsøgte Sara Turac et telt firma, som kunne producere presenninger for ham. Da firmaet ikke kunne følge med, skiftede Sara til et større telt firma, som kunne producere den mængde, der var behov for.

Med tiden voksede Sara Telte, og det blev til en succes.

I 2007 syntes han, at virksomhedens strategi skulle ændres. Han valgte ikke at være afhængig af sine underleverandører, som producerede presenninger, dele til telte og tilbehør. Dette har resulteret i, at Sara Telte siden 2007 har været selvforsynende med at producere presenninger og diverse dele til telte.

På den måde er Sara Telte blevet mere konkurrencedygtig og effektiv, da han ikke længere er afhængig af sine underleverandører.

Igennem årene har virksomheden fået flere afdelinger såsom smedeværksted, presennings værksted, service værksted, telt vask og en hal.