7 gode råd om teltudlejning fra Sara Telte


Når man skal holde en fest, er det oplagt at gøre det ude i haven. Man slipper for rod i huset og der er plads til mange flere gæster. Hvis man ikke har lejet et telt før, kan det være svært at finde ud af, hvad man skal være opmærksom på.

Her er 7 gode råd fra Sara Telte:

  • Uanset hvilken tid på året man vælger at holde sin fest, er et udlejningstelt uden tvivl et must, når vi bor i Danmark og man sjældent kan regne med at vejret holder tørt. Skal man holde sin fest udenfor sommersæsonen, kan man enten få lagt gulv i teltet/ og eller få sat varmekanoner op. Begge dele er meget effektive til at holde varmen i teltet og du undgår at dine gæster fryser.
  • Teltet skal helst ikke være for småt, da det ellers hurtig kan blive en trang fest med alt for lidt plads. Du skal regne med minimum 1 kvadratmeter per person også skal du også medregne plads til evt. dansegulv, buffetborde, dj osv.
  • Overvej om du får brug for at være tæt på køkkenet og om gæsterne skal have adgang til toiletfaciliteterne i huset. Holder du festen i din have skal du tænke over, hvor det er mest hensigtsmæssigt at placere teltet.
  • Sørg for at indhente flere forskellige tilbud, når du skal anskaffe dig et udlejningstelt. Prisen varierer meget og det gør kvaliteten også. Tjek evt. også anmeldelser på nettet om udlejningsvirksomheden.
  • Sørg for at få en skriftlig aftale der indeholder, hvad der er aftalt. På denne måde er du sikker på at undgå eventuelle misforståelser.
  • Undersøg hvordan du er dækket i tilfælde af, at i kommer til at beskadige teltet. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse uden en forsikring.
  • Brug din sunde fornuft. Hvis et tilbud lyder for godt til at være sandt, kan det være at du skal tænke dig om, før du lejer teltet. Det kan hurtigt blive en skuffende fornøjelse, hvis det leverede telt er af dårlig kvalitet eller slidt op.

7 gode råd fra Sara Telte

Vi hjælper dig til den telt der passer dig bedst og billigst

Hos Sara Telte ved vi, at det kan være svært at finde ud af, hvilken teltudlejer man skal gøre brug af. Da man kan nemt overse detaljer, som kan gøre, at festen ikke forløber som forventet. Eller man kan risikere at blive snydt, hvis man ikke ser sig godt for. Når vi siger, at vi har styr på teltudlejning, så begrænser det sig ikke til opsætning og nedtagning af teltet. Vi sikrer dig, at du får alt på skrift, og drøfter alt med dig lige fra størrelsen af teltet til forsikring, hvis uheldet er ude og teltet bliver beskadiget på den ene eller anden måde. Du kan trygt handle med Sara Telte, vi er din garanti for en god oplevelse, når du skal bruge et udlejningstelt.