Herunder kan du booke/forespørge pris på markedstelte i hele Danmark


Kære kunde,

For at sikre en smidig og effektiv bookingproces, bedes du venligst læse følgende vigtige oplysninger:

Bekræftelse af teltbooking: Din teltreservation er først gyldig, når du har modtaget en skriftlig bekræftelse pr. e-mail fra os. Dette sikrer, at vi har alle nødvendige oplysninger og kan bekræfte tilgængeligheden af det ønskede telt til dit marked. Har du ikke hørt fra os inden 48 timer, er du velkommen til at rette henvendelse til os på nedenstående kontaktoplysninger.

Stadenummer påkrævet: Vi beder dig venligst om kun at foretage en booking, når du har modtaget et stadenummer, der angiver din placering på markedet eller begivenheden.

Book i god tid: Vi anbefaler, at du booker mindst 1 uge før markedets start for at sikre tilgængelighed. Hvis du booker teltet inden for kort varsel, kan der være et ekstra gebyr for kørsel, hvis vi allerede har været på markedet og stille op

Opsætnings- og nedtagningsdage: Vi opsætter telte fra tirsdag og senest onsdag afhængigt af vores planlægning og antallet af bookinger. Nedtagning af teltene sker typisk om mandagen.

Placering af telt: Telte bliver salt helt frem på standen medmindre andet er oplyst. Du kan skrive nede i bunden af formularen under ”Evt. besked” hvis du har et særligt ønske til placering.

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os direkte på mail: marked@saratelte.dk eller tlf: +45 50 12 80 12
DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
Med gulv?(Påkrævet)
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 64 MB.