Find de bedste priser på teltudlejning hos Sara Telte


Her på siden har vi et samlet overblik over de forskellige priser, vi har på teltudlejning og tilbehør. Samtlige telttyper kan frit bygges og tilpasses vejret eller selskabets størrelse.

Vi lægger stor vægt på sikkerhed, derfor er samtlige telte konstrueret efter høje standarder. Alle vores telte er konstrueret efter vind beregninger og statisk beregninger samt brandgodkendelse på presenninger.

Alle vores telte er godkendte og certificerede efter det nye lovkrav for Transportable Konstruktioner, som trådte i kraft 01.01.2015

Udlejnings prisliste.

Se lejepriser på telte

Se lejepriser på inventar

Salgspriser.

Der er mulighed for at købe telte hos Sara Telte. Vi sælger både nye og brugte telte i forskellige bredder og længder. Alle vores telte er certificerede. Nye telte fås med 2 års garanti på presenninger og stel.

Ud over de standard telttyper er der også mulighed for at købe dit drømmetelt, hvor vi skræddersyr efter dit eget ønske uden at gå i kompromis med sikkerhed og kvalitet.

 

Brugte telte.

Hos Sara Telte sælger vi også brugte telte. Vi har brugte telte i forskellige bredde og længde. Selvom de er brugte fejler de alligevel ikke noget og de er i gode stand. Brugte telte fås med 1 års garanti på presenninger og stel.

For mere info vedrørende salgspriser, brugte telte eller noget helt andet bedes du udfylde kontakt formularen her på siden eller ring venligst på tlf. +45 40 55 51 66