Husk at booke din teltudlejning i god tid


Skal du holde fest og skal bruge masser af plads til dine gæster? Eller skal du afholde et kræmmermarked eller andre udendørs events? Danmark er et dejligt land, men en ting man aldrig kan være sikker på er vejret.

Derfor er det en god idé at booke et telt til dit næste event. Så er du sikker på, at dine gæster holder sig tørre i tilfælde af, at regnvejret beslutter sig for at aflægge dit event eller fest et besøg.

Gør som de fleste og book dit telt i god tid.

Hos Sara Telte finder du det bredeste udvalg af teltudlejning på markedet. Vi har telte til ethvert formål. Eksempelvis har du pladsmangel og skal bruge et lagertelt til opbevaringsformål? Mangler du et håndværker eller byggetelte til dit næste byggeprojekt.? Eller om det er et telt til en fest eller et event du står og skal bruge, så skal Sara Telte nok hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Vi er erfarne specialister indenfor bl.a. udlejning af partytelte og producerer selv vores egne telte på eget svejseværksted og systue. Dette betyder, at Sara Telte kan levere både standard eller skræddersyet telt løsninger.

Vores telte lever op til alle sikkerhedskrav og udført i bedste kvalitet, så du skal ikke længere bekymre dig om vejret.

Vi kan garantere at vi kan levere en løsning, der passer til netop dit behov.

Vi sætter en ære i at tilbyde en høj service til vores kunder, uanset om det er privat eller erhvervskunder er servicen altid i højsædet. Skal du eksempelvis holde en fest eller et event, sørger vi for at komme forbi og måle op, så du kan være sikker på at få et telt, der hverken er for stort eller for lille.

Vi kommer og stiller teltet op og vi afmonterer det, når arrangementet er slut. Med Sara Telte kan du være helt sikker på, at dit arrangement bliver til en succes.

Da vi ikke har nogen dyre mellemled, så kan vi tilbyde udlejningstelte til markedets mest konkurrencedygtige priser.

Uanset hvilket formål du skal leje et telt til, så rådgiver Sara Telte dig fra start til slut. Dette betyder, at du altid kan regne med at få den bedste løsning hos Sara Telte.

Ring på tlf. 46 32 37 54 og book dit telt nu, ellers er du også velkommen til at udfylde kontakt formularen her på siden.Teltudlejning fra Sara Telte