Fyrværkeritelte


Igennem årene har vi danskere et godt kendskab til fyrværkeritelt, når vi nærmer os nytår.

I Danmark er det efterhånden blevet en tradition for, at der bliver opstillet mange fyrværkeritelte i december måned rundt omkring store byer og indkøbscentre. Hovedsageligt bliver disse telte brugt til salg af fyrværkeri og andre sjove ting over hele landet.

Sara Telte har stor erfaring med at levere telte til fyrværkeri. Vi har opstillet fyrværkeritelte over hele Danmark i mange år og besidder stor erfaring omkring sikkerheden indenfor området. Vores fyrværkeritelte kan fås i alle størrelser, alt efter kundens behov. Sortimentet af vores telte er meget bredt.

Lidt info om fyrværkeritelt

Det mindste telt som vi har til fyrværkeri, har en bredde på 6 m. og dybde uden grænse. Det bredeste fyrværkeritelt som vi har stillet op i det sidste 4 år har en bredde på 20 meter og dybde uden grænse.

Alle vores fyrværkeritelte har en sidehøjde på 220 cm. Det er også muligt at få en højere sidehøjde, hvis det ønskes.

Sara Telte startede med opstilling af fyrværkeritelte for mange år siden. Vores telte til fyrværkeri har en typisk 2 til 3 ugers lejeperiode, alt efter kundens ønske og behov. Der er selvfølgelig også mulighed for at leje i længere eller i kortere periode som det passer med kundens planlægning af fyrværkerisalg.

Opstilling af fyrværkeritelte i hele Danmark

Fyrværkeriteltet bliver typisk opstillet i midten af december måned, hvor det er koldt. På baggrund af det har kunden også muligheden for at bestille diverse ting igennem os, såsom gulv til teltet, varmekanon, hegn, belysning og m.m. Sara telte har ikke en standard fyrværkeritelt løsning. Forstået således, at alle vores kunder, som skal have et eller flere telte til fyrværkeri bliver behandlet særskilt efter deres eget behov af telte og diverse.

Alle fyrværkeritelte fra Sara Telte er godkendte og certificerede efter danske normer, som blev vedtaget 1. januar i 2015.

For mere information vedrørende fyrværkeritelt bedes du ringe på tlf. 46 32 37 54 ellers kan du også sende en mail ved at benytte vores kontaktformular her på siden.

Nedenstående billede er et eksempel af et fyrværkeritelt.

Bestil dit fyrværkeritelt hos Sara Teltudlejning