Lej sensommertelt hos Sara Teltudlejning


Bliv helt klar til årets sommerevent  med Sara Teltudlejning

Endelig er tiden kommet, hvor vi igen kan arrangere de sjoveste fester. Sensommeren er på vej, og det betyder fest i rigtig mange virksomheder. Er du en af dem, som skal være med til at arrangere årets store sensommerfest i virksomheden, så kan du med fordel læse med i denne artikel.  

Vi vil nemlig forsøge at give dig gode råd til festen i virksomheden. Der kan nemlig være mange ting at tage højde for, så man sikrer sig den optimale fest, hvor flest mulige medarbejdere er glade. En stor firmafest er samtidig med til at forbedre virksomhedens image som et sted, hvor man tager sig af sine ansatte. 

Find et fedt telt  

Når man skal holde en rigtig stor fest for sine ansatte, og det foregår om sommeren, er det måske svært at finde de rette lokaler. Nogle er kæmpestore og måske også for store, mens ens egne kontorbygninger muligvis mangler lidt plads til en rigtig fed fest. Men hvad gør man så, hvis man skal gøre de ansatte glade og samtidig udnytte årstiden? 

Svaret kan ofte være at leje et telt. Det er en ret billig løsning, og hvis man har den rigtige lokation på plads, hvor teltet kan stå, så er det altså virkelig oplagt. Det giver mulighed for at lave andre udendørs aktiviteter, og det er samtidig ikke så sårbart, fordi man bare kan lukke teltet af, hvis vejret bliver ustadigt. 

Teltfester kender de fleste som sjove, og det er velsagtens den perfekte mulighed om sommeren. Der findes mange former for teltudlejning, som kan hjælpe med at finde den helt rigtige model.  Sara Teltudlejning har flere teltstørrelser og typer, som kan dække forskellige former for behov, så det er selvfølgelig bare med at tage os med på råd, før de vælger teltstørrelse til jeres kommende fest. Skriv os en mail ved at bruge kontaktformularen eller ring os på tlf. 46 32 37 54. 

Få hjælp udefra

Hvorfor ikke få den hjælp udefra, som er nødvendig, så man ikke selv står med en masse opgaver, man ikke kan gabe over. Det er bestemt ikke altid nemt at stå for maden, underholdningen og pyntningen selv, hvis man ikke har erfaringen med det. Det har mange andre heldigvis, og der findes stort set firmaer, som kan klare det hele. Det behøver ikke være specielt meget dyrere, end når man gør det selv, men det er til gengæld væsentligt meget nemmere, og man kan koncentrere sig om andre opgaver og have det samlede overblik, som selvfølgelig også er vigtigt.

Lej festtelt til dit firmafest